Merkez Turplu ilkokulu

Telefon : 0 266 4882002
WEB https://turpluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Balıkesir Merkez Turplu Köyü
VİZYON : Biz, Turplu İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki ; - Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. - Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. - Okulumuzda, hem öğretmenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. - Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. - Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. - Okul ortamında ve her yerde, herkes; "kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapma" ilkesine uysun. - Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. - Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
MİSYON : - Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerin sağlamak. - Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, - Öğrencilerimizi daha Özgür sınıf ve daha Özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, - Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, - Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, - Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 .yüzyıla hazırlamak, - Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, - Okulumuzda bir atılım ,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tam gün,Birleştirilmiş sınıf.
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer.
Servis :
Ulaşım : Köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 27 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :